ФБР розпочало нове розслідування щодо Фонду Клінтонів

ФБР розпочало нове розслідування щодо Фонду Клінтонів

Укрінформ
Міністерство юстиції США розпочало нове розслідування щодо Фонду Клінтонів, зокрема з'ясовується, чи здійснювала фундація будь-яку політичну та іншу нелегальну діяльність за часів каденції Гілларі Клінтон як державного секретаря.

Про це пише The Hill.

Агенти ФБР з Літтл-Року, штат Арканзас, де було засновано Фонд, взяли на себе ініціативу у розслідуванні та опитали принаймні одного свідка за останній місяць, а працівники правоохоронних органів заявили, що додаткові заходи очікуються у найближчі тижні.

Чиновники, які говорили лише за умови анонімності, заявили, що слідчий вивчає — чи не обіцяла Гілларі Клінтон, яка на той момент обіймала посаду держсекретаря США, політичні та інші дивіденди спонсорам своєї кампанії. Фонд Клінтонів також перевіряють на відповідність податковому законодавству, а також чи є наявні від оподаткування активи, та чи конвертувались вони для особистого чи політичного використання

Читайте також: Пошта Клінтон: республіканці виявили помилки у розслідуванні ФБР

У самому фонді Клінтонів наразі ніяк не коментують інформацію про початок розслідування Мін’юсту.

За інформацією The Wall Street Journal, кілька офісів ФБР, у тому числі в Літл-Рок, збирали інформацію про Фонд Клінтона протягом останніх років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-