Навальний скликає росіян на

Навальний скликає росіян на "страйк виборців"

Укрінформ
Російський політик Олексій Навальний, не допущений до участі в президентських виборах-2018, призначив на 28 січня всеросійську акцію на підтримку страйку виборців.

Про це він написав у себе на сайті.

"1. Ми відмовляємося називати перепризначення Путіна "виборами". 2. Ми не йдемо на дільниці. 3. Ми переконуємо всіх навкруги не ходити на дільниці. Агітуємо всіма силами. 4. Ми організовуємо спостереження, щоб не дати їм сфабрикувати явку. 28 січня ми проводимо загальноросійську акцію на підтримку страйку виборців. Ми не хочемо чекати ще шість років. Ми хочемо конкурентних виборів прямо зараз. Попередні заявки на проведення процесій і мітингів 28 січня ми подаємо прямо зараз. За місяць", - пише Навальний.

Читайте також: Навальному відмовили в реєстрації кандидатом у президенти РФ

Як повідомлялося, 25 грудня ЦВК відмовилася реєструвати Навального кандидатом в президенти через вирок у справі "Кіровлісу". У відповідь політик закликав бойкотувати вибори та анонсував загальноросійську акцію протесту. Після цього речник Кремля Дмитро Пєсков заявив про необхідність перевірити заклики Навального до бойкоту виборів на відповідність російському законодавству.

Фото: РІА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-