Стало відомо про стан здоров’я постраждалих у ДТП в переході московського метро

Стало відомо про стан здоров’я постраждалих у ДТП в переході московського метро

Укрінформ
У лікарнях Москви залишаються дев'ятеро постраждалих у результаті того, що напередодні автобус в'їхав у підземний перехід на Слов'янському бульварі.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело, знайоме із ситуацією. 

"Стан 47-річної жінки, яка перебуває у Боткінській лікарні, лікарі оцінюють як вкрай важкий. У неї закрита черепно-мозкова травма, численні переломи, синці і гематоми", - сказав співрозмовник агентства.

За його інформацією, ще четверо госпіталізованих - 16-річний підліток і три жінки - знаходяться у важкому стані. Троє чоловіків знаходяться в стані середньої тяжкості, ще один госпіталізований чоловік - у задовільному стані.

Як повідомлялося, у понеділок, 25 грудня, в Москві біля будинку номер 3 по Слов'янському бульвару автобус виїхав з дороги на тротуар, збиваючи людей, і з'їхав у підземний перехід. В результаті ДТП загинули чотири людини.

Читайте також: Свідки страшної ДТП у Москві кажуть про дивну поведінку водія автобуса

Як основна версія ДТП розглядається несправність транспортного засобу. Водій автобуса стверджує, що транспортний засіб почав самостійний рух, а гальма при цьому не спрацювали. Версія теракту не розглядається.

Водія затримано. У компанії-перевізнику "Мострансавто" заявили, що він має великий водійський стаж і перед рейсом пройшов обов'язковий медогляд.

Слідчі порушили кримінальну справу після ДТП з автобусом за статтями про надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, і про порушення правил дорожнього руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-