Пенс неочікувано прибув до Афганістану з візитом

Пенс неочікувано прибув до Афганістану з візитом

Укрінформ
Віце-президент США Майк Пенс розпочав свій неоголошений раніше візит до Афганістану, де заплановані його зустрічі, в тому числі, з керівництвом країни, а також американським військовим контингентом.

Про це повідомив у четвер американський телеканал CBS News.

"Віце-президент США Майк Пенс прибув з неоголошеним візитом до Афганістану в четвер, щоб зустрітися з військовим контингентом та провести важливу нараду в Кабулі із закликом до лідерів Афганістану просувати вже давно відкладені вибори в країні", - зазначає телеканал.

Читайте також: Бойовики напали на військовий навчальний центр у Кабулі

При цьому повідомляється, що з планами перебування віце-президента в Афганістані не ознайомлюють навіть репортерів, які супроводжують його в цьому візиті – до моменту підбиття підсумків поїздки.

Уже відомо, що Пенс відвідав президентський палац у Кабулі, де провів близько години часу. Після цього він повернувся на аеродром в Баграмі для зустрічі з американськими військовими, а також для проведення наради з командуючими силами США в Афганістані генералом Джоном Ніколсоном та американським послом у цій країні Джоном Бассом.

Читайте також: ІДІЛ погрожують США атаками через рішення Трампа про Єрусалим

Нагадаємо: Майк Пенс є найбільш високопоставленим представником адміністрації Трампа, який відвідав Афганістан після заяви президента кілька місяців тому, що Сполучені Штати посилять свою участь у забезпеченні безпеки в цій країні. Після того в Афганістані було розгорнуто додатково 3,4 тис. американських військових, і станом на зараз там перебуває 14-тисячний контингент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-