Конгрес просять розслідувати сексуальний бекграунд Трампа

Конгрес просять розслідувати сексуальний бекграунд Трампа

Укрінформ
Троє жінок, які раніше заявили про сексуальні домагання з боку Дональда Трампа, коли він був ще відомим магнатом нерухомості, звернулись до Конгресу США з проханням провести розслідування цих обвинувачень.

Про це повідомив у понеділок центральний американський телеканал ABC News.

"Три жінки, які раніше звинувачували президента Дональда Трампа в непристойній сексуальній поведінці чи домаганнях за кілька років до його обрання, закликали Конгрес розслідувати звинувачення проти нього",- зазначається в повідомленні.

Рейчел Крукс, Джессіка Лідс і Саманта Холві заявили про свою вимогу на прес-конференції в понеділок. Перед цим вони оголосили про свій намір на телеканалі NBC. Це сталося через тиждень після того, як три члени Конгресу США заявили про складення своїх повноважень через подібні звинувачення.

Читайте також: Екс-телезірка розкрила новий епізод непристойної поведінки Трампа

"Я прошу, щоб Конгрес не зважав на свої партійні зв'язки (з президентом – ред.) і дослідив історію непристойної сексуального поведінки пана Трампа", - заявила Крукс.

Сам же Трамп продовжує заперечувати звинувачення в сексуальних домаганнях або непристойній поведінці. Хоча минулого року він приніс вибачення за свої коментарі, записані на плівку, що набули розголосу під час виборчої кампанії.

Водночас, у Білому домі займають жорстку позицію на підтримку президента. Так, речниця адміністрації Сара Сандерс заявила, що ці заяви жінок є фальшивими, оскільки, за її словами, це довела громадська підтримка Трампа на виборах президента США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-