У Трампа наполягають на скороченні міграційних віз через вибух у Нью-Йорку

У Трампа наполягають на скороченні міграційних віз через вибух у Нью-Йорку

Укрінформ
Якщо би політика Дональда Трампа щодо обмеження міграції до США діяла у 2011 році, виходець із Бангладеш не зміг би в понеділок вчинити спробу теракту в центрі Манхеттена, оскільки не потрапив би взагалі до країни.

Таку позицію висловила у понеділок речниця Білого дому Сара Сандерс, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми знаємо, і Департамент внутрішньої безпеки підтвердив, що підозрюваний отримав право на проживання в США на підставі сімейної візи F-43 в паспорті в 2011 році", - зауважила Сандерс, коментуючи невдалу терористичну атаку в Нью-Йорку.

Вона підкреслила, що президент Трамп у своїй політиці "наполягає на припиненні міграційних ланцюгів, яким скористалася саме ця особа", маючи на увазі 27-річного вихідця з Бангладеш Акаїда Уллаха.

Читайте також: Мер Нью-Йорка розкрив подробиці вибуху в центрі Манхеттена

"Якщо б ця політика (президента Трампа – ред.) була запроваджена на той час, цей нападник не зміг би в'їхати до країни ", - наголосила речниця Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, зранку понеділка в центрі Нью-Йорка, біля людної автостанції стався вибух саморобної бомби.

Як зазначили в правоохоронних органах, це був "малоефективний" вибуховий пристрій, прикріплений до тіла нападника, який спрацював раніше, ніж очікував підривник. Повідомляється, що від вибуху найбільше постраждав сам нападник, однак ще троє людей отримали незначні поранення. Влада Нью-Йорка характеризувала напад як спробу здійснення терористичного акту. 

Фото: © Ron Sachs/Global Look Press

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-