Бомба на Манхеттені спрацювала не так, як планував підривник - CNN

Бомба на Манхеттені спрацювала не так, як планував підривник - CNN

Укрінформ
За попередньо інформацією правоохоронців, бомба, підірвана в годину пік у понеділок на Манхеттені біля автовокзалу, спрацювала не так, як очікував зловмисник.

Про це повідомив із посиланням на джерела в поліції американський телеканал CNN.

"За даними двох джерел у правоохоронних органах (на місцевому та на федеральному рівні), трубчаста бомба могла вибухнути випадково. Людина, яка переносила саморобний пристрій, намагалася його підірвати, і, як зазначило джерело в Поліцейському департаменті Нью-Йорка, бомба спрацювала неналежним чином або не так, як це передбачалося", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Вибух на Манхеттені: постраждала одна людина, підозрюваного затримали

За свідченням очевидців, у момент інциденту були чутні два вибухи з різницею в секунди.

Як повідомляв Укрінформ, о 7:45 ранку понеділка за місцевим часом біля автовокзалу на розі 42 вулиці та Восьмої авеню в Манхеттені (в центрі Нью-Йорка) стався вибух. За попередньою інформацією, спрацював саморобний трубчастий вибуховий пристрій. Внаслідок цього поранена одна людина, підозрюваного затримано. Правоохоронці одразу евакуювали людей у метро на лініях A, C та E. Вхід до метрополітену на Восьмій авеню, а також на автостанції закриті. На місцях перебувають посилені наряди поліції. Місце інциденту є одним із найбільш людних у Нью-Йорку в цей час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-