Трамп, Кім Чен Ин, або… Хто стане Людиною року за версією Time?

Трамп, Кім Чен Ин, або… Хто стане Людиною року за версією Time?

Укрінформ
Журнал Time опублікував шорт-лист претендентів на звання Людини року, серед них - президент США Дональд Трамп та лідер Північної Кореї Кім Чен Ин.

Про це йдеться на сайті видання.

Як зазначається, починаючи з 1927 року журнал Time щороку визначає Людину року – це людина чи група людей, які найбільше вплинули на світові новини за останній рік як у позитивному, так і в негативному ключі.

Так, серед претендентів на звання, окрім Трампа та Кім Чен Ина, опинилися китайський лідер Сі Цзіньпін, американський спецпрокурор Роберт Мюллер, який займається розслідуванням втручання РФ в президентські вибори, гравець в американський футбол Колін Капернік, який в 2016 році відмовився стояти під час виконання гімну США через жорстокість місцевих поліцейських, у тому числі щодо афроамериканців, глава Amazon Джефф Безос, наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бін Салман, а також американська режисерка і сценаристка Петті Дженкінс.

Читайте також: Трамп продовжив демарш проти ФБР через звинувачення Флінну

Також видання включило у список два громадських рухи: Dreamers – у нього входять діти, чиї батьки нелегально приїхали в США, і #MeToo, який виник після того, як газета The New York Times опублікувала статтю зі звинуваченнями в домаганнях на адресу кінопродюсера Харві Вайнштейна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-