Трамп хоче перевірити автентичність плівки про

Трамп хоче перевірити автентичність плівки про "розмови з чоловічої роздягальні" - CNN

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трам хоче ініціювати перевірку автентичності оприлюдненої понад рік тому скандальної плівки з відвертостями про його непристойну поведінку з жінками.

Про це йдеться в матеріалі CNN.

"Президент Дональд Трамп поставив під сумнів справжність ганебного запису із представником "Access Hollywood", у якому він вихвалявся, що може мацати жінок", - зазначає телеканал.

При цьому підкреслюється із посиланням на подібну публікацію в The New York Times, що Трамп вирішив опротестувати ці звинувачення попри те, що на початку скандалу він не заперечував їх та навіть приніс свої вибачення.

Тим часом американські ЗМІ пов'язують цю ситуацію з підтримкою, яку Трамп висловив кандидату в Сенат від штату Алабама Рою Муру, якого зараз звинувачують у численних сексуальних домаганнях, у тому числі стосовно 14-річної дівчини.

Читайте також: Трамп назвав себе "улюбленим президентом" американців і знову звинуватив CNN у фейках

Як повідомлялося, під час президентських виборів минулого року кілька жінок звинуватили Трампа у сексуальних домаганнях. На підтвердження цього в липні минулого року у ЗМІ потрапив аудіозапис, який зараз називають "Access Hollywood". У ньому на той час відомий бізнесмен Трамп заявляв, що коли ти зірка, то жінки дозволяють тобі робити багато непристойних речей. Пізніше Трамп назвав це "розмовами з чоловічої роздягальні" та заявив, що помилявся, й приніс вибачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-