Трамп-молодший оприлюднив своє листування перед виборами з Wikileaks

Трамп-молодший оприлюднив своє листування перед виборами з Wikileaks

Укрінформ
Старший син президента США Дональд Трамп-молодший під час передвиборної кампанії свого батька контактував з ресурсом Wikileaks.

Листування з організацією він сам опублікував на своїй сторінці в Twitter

"Ось цілий ланцюжок повідомлень з Wikileaks (з моїми величезними 3 відповідями), які один з комітетів Конгресу вирішив розкрити. Яка іронія!" - написав він.

Як повідомляє DW, з твітів, оприлюднених сином глави Білого дому, видно, що він отримав від Wikileaks кілька запитів і лише в трьох випадках відповів. 

Читайте також: Більше 50% фоловерів Трампа у Twitter виявилися ботами - The Economist

В одному з них викривачі попросили Трампа-молодшого прокоментувати запуск однією громадською організацією сайту putintrump.org, на що він відповів, що нічого про це не знає, але пообіцяв з'ясувати.

Іншим разом співробітників Wikileaks цікавив публічний коментар з приводу одного повідомлення про Клінтон, на що політик відповів, що вже дав його.

Третій контакт полягав в тому, що Трамп запитав, що стоїть за одним викриттям, про яке він нещодавно прочитав. На це портал попросив Трампа-старшого поділитися одним посиланням.

В ході президентської гонки сайт Wikileaks оприлюднив електронні листи кандидата в президенти від Демократичної партії Гілларі Клінтон, отримані в результаті хакерських атак. Ця публікація дуже зіпсувала позиції Клінтон на виборах. Американські спецслужби вважають, що за зломом її пошти стоїть російська влада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-