Сексуальні домагання: Буш-старший знову в центрі скандалу

Сексуальні домагання: Буш-старший знову в центрі скандалу

Укрінформ
Донька колишнього співробітника ЦРУ Рослін Корріган розповіла, що під час фотографування з екс-президентом США Джорджем-Бушем старшим 14 років тому він проявив ознаки сексуального домагання щодо неї.

Про це жінка розповіла в інтерв'ю журналу Time.

"Рослін Корріган було шістнадцять, коли вона отримала шанс познайомитися з Джорджем Бушем-старшим", - йдеться в повідомленні.

Це сталося в 2003 році, коли екс-президентові США було 79 років. Тоді він приїхав до офісу ЦРУ, де працював на той час батько Корріган. Як зазначила Рослін, Буш схопив її за сідниці під час спільного фотографування.

"Моя перша реакція була абсолютним жахом. Я дійсно була розгублена", - розповіла жінка в інтерв'ю, під час якого вперше зізналася в домаганнях.

"Перше, що я зробила, подивилася на мою маму, і, хоча він продовжував стояти поруч, я нічого не сказала. Що підліток скаже екс-президентові США? На кшталт, ей, чувак, ти не повинен мацати мене як зараз?" - поділилися жінка.

Читайте також: Екс-президента ФІФА звинувачують у сексуальних домаганнях

Рослін Корріган стала шостою жінкою, яка публічно звинуватила Джорджа Буша- старшого в тому, що він хапав за сідниці без їхньої згоди, пише видання.

При цьому журнал звернувся до офісу екс-президента, речник якого зазначив, що Джордж Буш-старший не хотів нікому заподіяти шкоди та просить вибачення у всіх, кого він міг образити під час фотографування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-