Вбивство на субмарині: Мадсен зізнався, що розчленував журналістку

Вбивство на субмарині: Мадсен зізнався, що розчленував журналістку

Укрінформ
Данський винахідник та бізнесмен Петер Мадсен, якого підозрюють у вбивстві шведської журналістки Кім Волл, зізнався в тому, що розчленував її.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на поліцію Данії.

Проте Петер Мадсен досі заперечує, що вбив Кім Волл. За його словами, вона справді померла від отруєння чадним газом усередині його підводного човна "Наутілус", а він у цей був на палубі судна.

Підозрюваний у вбивстві Кім Волл зізнався в тому, що потім розчленував жінку, а частини її тіла скинув у море, пише MediaSapiens

Нагадаємо, 10 серпня Кім Волл вирушила на інтерв'ю з данським бізнесменом та винахідником Петером Мадсеном, який створив найбільший в світі приватний саморобний підводний човен "Наутілус". Інтерв'ю відбувалося на човні. 11 серпня після початку розшуку журналістки, поліція знайшла "Наутілус", на якому був Петер Мадсен, але не було Кім Волл. Петера Мадсена затримали за підозрою в вбивстві.

22 серпня в морі знайшли понівечене обезголовлене тіло, яке згодом експерти ідентифікували як тіло пані Волл. У "Наутілусі" виявили сліди крові, які також належали журналістці.

7 жовтня данська поліція, яка розслідує вбивство Кім Волл, знайшла в морі її голову та ноги, а також особисті речі. Вони знаходилися у пластикових пакетах, де також були "важкі металеві деталі", які дозволили їм зануритися в воду. Пакети знайшли неподалік він місця, де було виявлене тіло Кім Волл.

Читайте також: Поліція Данії знайшла голову журналістки, що загинула на підводному човні

Експертиза підтвердила, що голова Кім Волл не має ніяких ознак перелому. Нагадаємо, підозрюваний в вбивстві журналістки Петер Мадсен стверджував, що Кім Волл загинула внаслідок нещасного випадку: за його словами, на човні її нібито вдарило люком, після чого він вирішив поховати її в морі. Натомість слідство виявило, що Кім Волл було завдано 15 ножових поранень. Суд постановив залишити підозрюваного під вартою на чотири місяці.

Фото: Scanpix Denmark / Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-