Міністри G7 обговорили боротьбу із поширенням ідей тероризму через інтернет

Міністри G7 обговорили боротьбу із поширенням ідей тероризму через інтернет

Укрінформ
Міжнародна спільнота шукає способи, як не дозволити терористам використовувати інтернет для пропаганди своїх поглядів.

Про це по завершенні зустрічі міністрів внутрішніх справ країни G7 розповів міністр громадської безпеки Канади Ральф Гудейл, передає кореспондент Укрінформу.

«Канада та наші міжнародні партнери разом із провайдерами комунікаційних послуг обговорили як спільними зусиллями ми можемо запобігти використанню терористами інтернету для набору нових членів та пропаганди насильства», - сказав Гудейл.

Він наголосив на важливості дій на випередження для ефективної протидії зловмисниками в Мережі. «Аби бути на крок попереду терористів в Інтернеті, нам важливо розуміти і передбачати, як онлайн простором можна зловживати. Канада рішуче налаштована тісно співпрацювати із нашими союзниками й партнерами у приватній сфері, аби перешкодити зусиллям терористів», - зазначив міністр.

Читайте також: Світове українство засудило теракти в Сомалі

Гудейл додав, що під час зустрічей урядовці торкнулися також теми протидії традиційному «офлайн» тероризму. «Я вітаю спільні зобов'язання до співпраці й з нетерпінням очікую на продовження роботи із нашими союзниками й партнерами», - зауважив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-