Вбивство на субмарині: у Мадсена знайшли шокуючі відео

Вбивство на субмарині: у Мадсена знайшли шокуючі відео

Укрінформ
На жорсткому диску данського винахідника Петера Мадсена, якого звинувачують у вбивстві шведської журналістки Кім Валь на борту свого підводного човна "Наутілус", знайшли відео з катуванням та обезголовленням жінок.

Про це повідомляє BBC.

“Мадсен, який заперечує вбивство журналістки, заявляє, що жорсткий диск йому не належав і кожен з лабораторії, де він працював, мав до нього доступ”, - йдеться у повідомленні.

Втім, за словами прокурора Якоба Бух-Єпсена, підозри щодо причетності чоловіка до вбивства журналістки Кім Валль лише посилилися.

Він також додав, що на відео, які видаються справжніми, показуються катування жінок, обезголовлення і спалення.

Як повідомлялося, 30-річну Кім Валль востаннє бачили 10 серпня, коли вона сідала на побудований Мадсеном підводний човен. Коли 11 серпня журналістка не вийшла на зв'язок з сім'єю, родичі звернулися до служби порятунку на морі, але пошуки жінки не дали результату.

Мадсен спочатку заявляв, що висадив Валль, після чого на його підводному човні сталася аварія, субмарина затонула, але йому вдалося врятуватися. Проте поліція все одно затримала його.

Згодом інженер змінив свідчення, заявивши, що журналістка загинула внаслідок аварії на підводному човні і він поховав її тіло в морі. Характер же ушкоджень на підводному човні дозволяв зробити висновок, що затопили його спеціально.

Було організовано пошуки, і незабаром знайшли обезголовлений жіночий торс - його винесло на берег. Аналіз ДНК встановив, що останки належать зниклій журналістці.

Винахідникові Мадсену пред'явлено обвинувачення в умисному вбивстві Кім Валль.

Читайте також: Кривавий “круїз” на субмарині: Мадсен видав нову версію загибелі журналістки

У вересні Петер Мадсен повідомив, що шведська журналістка Кім Валь загинула на сконструйованому ним підводному човні "Наутилус" в результаті нещасного випадку - її вдарила важка кришка люка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-