ФБР не виявило зв'язків нападника в Лас-Вегасі з ІДІЛ

ФБР не виявило зв'язків нападника в Лас-Вегасі з ІДІЛ

Укрінформ
За попередніми результатами розслідування масового розстрілу людей на концерті в Лас-Вегасі, ФБР не виявило зв'язків нападника з ІДІЛ чи будь-яким іншим міжнародним терористичним угрупованням.

Про це поінформував у понеділок керівник відділення ФБР у Лас-Вегасі Арон Роуз, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Станом на зараз ми встановили, що не існує жодних зв'язків з міжнародним терористичним угрупованням", - зазначив Роуз, коментуючи криваву стрілянину на концерті в Лас-Вегасі. 

Водночас він зауважив, що правоохоронці продовжують працювати з партнерами, щоб переконатись, що цей факт ретельно перевірений і абсолютно підтверджений.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на понеділок у Лас-Вегасі сталася масова стрілянина під час концерту. Терористичне угруповання ІДІЛ одразу взяло відповідальність на себе. 

Читайте також: ІДІЛ взяла на себе відповідальність за стрілянину в Лас-Вегасі - ЗМІ

За даними поліції, нападник був один і вів вогонь з вікна готелю. За останньою підтвердженою інформацією, внаслідок інциденту загинуло щонайменше 58 людей, 515 отримали поранення. Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-