Легенда американського футболу О.Джей Сімпсон вийшов із в’язниці

Легенда американського футболу О.Джей Сімпсон вийшов із в’язниці

Фото, відео
Укрінформ
Колишня зірка американського футболу 70-річний О.Джей Сімпсон вийшов на волю після 9 років ув’язнення після рішення суду про умовно-дострокове звільнення.

Про це повідомляє Радіо Свобода

"Департамент виправних закладів штату Невада на сторінці в Facebook опублікував зображення і відео підписання Сімпсоном документів, що дозволили йому залишити виправний центр Лавлока 1 жовтня", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 20 липня Рада з умовно-дострокового звільнення у Неваді вирішила, що Сімпсон має бути звільнений після відбування свого терміну через збройний розбій і напад у 2008 році в готельному номері в Лас-Вегасі. 

Читайте також: Кращим мінісеріалом за версію «Золотого глобуса» стала «Американська історія злочинів»

Його засудили рівно через 13 років після того, як Сімпсон був виправданий у вбивстві дружини Ніколь Браун Сімпсон та її коханця Рона Голдмана. Тоді виправдувальний вирок викликав суперечки серед американців, які стежили за процесом по телебаченню. У 1997 році цивільний суд визнав Сімпсона винним у смерті і наказав йому виплатити родичам загиблих 33,5 мільйона доларів. 

Справа О.Джей Сімпсона лягла в основу серіалу "Американська історія злочинів". Сезон знятий за мотивами книги Джефрі Тобіна "The Run of His Life: The People v. O. J. Simpson".

О.Джей Сімпсон 11 років був гравцем Національної футбольної ліги, його ім’я внесене до Зали слави професійного американського футболу. Також він відзначився зйомками у кіно і роботою на телебаченні.

Фото: Nevada Department of Corrections

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-