На акції у Москві затримали 50 осіб. Удальцов з Лимоновим - у відділку

На акції у Москві затримали 50 осіб. Удальцов з Лимоновим - у відділку

Укрінформ
Понад 50 осіб було затримано в місці проведення несанкціонованої акції на Страсному бульварі в Москві.

Про це заявив журналістам представник незареєстрованої в РФ партії "Другая Россия" Олександр Аверін, якого також було затримано, повідомляє "Інтерфакс".

"За моїми даними, затримано вже понад 50 осіб... Зі мною вісім осіб, ще 21 людину вже доставляють в ОВС Красносільське. Куди доставляють інших, поки невідомо", - сказав Аверін.

У свою чергу координатор "Лівого фронту" Сергій Удальцов повідомив, що він і лідер "Другой России" Едуард Лимонов в даний час доставлені в ВВС "Тверське".

Раніше Удальцов повідомляв, що на акції було затримано більше 30 осіб.

Читайте також: В'язні путінських буцегарень. Презентація петиції на підримку Бориса Стомахіна

Представники лівих організацій і рухів подавали заявку на проведення на Страсному бульварі в Москві маршу "Антикапіталізм 2017", проте влада Москви не погодила проведення заходу. За словами координатора "Лівого фронту", столична влада не надала альтернативних маршрутів для проведення акції, тому 23 вересня передбачалися "народні гуляння, без прапорів і транспарантів".

Як відомо, п'ять років тому Удальцова засудили до чотирьох з половиною років колонії за обвинуваченням в організації масових заворушень на Болотній площі в Москві. Він вийшов на свободу у серпні 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-