Трамп “жене хвилю” на Клінтон і заперечує втручання РФ у вибори через Facebook

Трамп “жене хвилю” на Клінтон і заперечує втручання РФ у вибори через Facebook

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп знову занепокоєний розмовами про вплив Росії на хід президентських виборів у США минулого року.

Про це він повідомив у Тwitter.

"Російська містифікація продовжується, тепер уже йдеться про рекламу на Facebook. А як щодо абсолютно упередженого та нечесного висвітлення у ЗМІ на користь безчесної Гілларі?", - написав нинішній глава Білого дому.

Трамп заявив, що саме його опонентка користувалася підтримкою ЗМІ, які, за його словами, поширювали фейки, щоб вплинути на суспільну думку.

"Найбільший вплив на наші вибори створили ЗМІ фейкових новин, які "кричачи" на користь безчесної Гілларі Клінтон. І ще - вона була поганим кандидатом", - написав Трамп.

Як повідомлялося, у США продовжується ряд розслідувань щодо втручання Росії у президентські вибори в Сполучених Штатах. Трамп, який отримав перемогу на них, продовжує заперечувати вплив Москви на результати голосувань.

Водночас засновник соцмережі Facebook Марк Цукерберг підтвердив, що Росія створювала фейкові акаунти для поширення у соцмережі політичної реклами під час останніх виборів президента США.

Читайте також: Цукерберг передав владі США дані про втручання російських ботів у вибори

За словами Цукерберга, фахівцям Facebook все-таки вдалося розкрити активність Росії в соцмережі, і вся отримана інформація була направлена американському спецпрокурору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-