Зв'язки Трампа з РФ: екс-адвоката і прес-секретаря Манафорта викликали до суду

Зв'язки Трампа з РФ: екс-адвоката і прес-секретаря Манафорта викликали до суду

Укрінформ
Спеціальний прокурор Роберт Мюллер викликав до суду прес-секретаря колишнього голови передвиборчої кампанії Дональда Трампа - Пола Манафорта, вимагаючи надати всі записи, пов’язані з роботою Манафорта. 

Про це повідомляє Business Insider

"Мюллер просить у прес-секретаря Джейсона Малоні та адвоката Меліси Лорензи всі документи, пов'язані з їх роботою для колишнього голови кампанії Трампа", - йдеться у повідомленні.

Також Мюллер попросив Малоні та Лорензу свідчити перед федеральним судом присяжних.

Читайте також: ФБР підозрює, що Манафорт отримав від Росії та ПР від 80 до 100 млн доларів

Видання The Wall Street Journal зазначає, що наразі залишається невідомим, чим викликаний інтерес Мюллера до Малоні, який лише з березня почав працювати з Манафортом. Малоні керує фірмою зі зв'язків з громадськістю JadeRoq у Бетесда, в окрузі Меріленд.

Лоренза донедавна була адвокатом Манафорта. Після початку розслідування щодо зв'язків з РФ Манафорт найняв нових юристів, пише видання.

Раніше повідомлялося, що за даними розслідування ФБР, колишній політтехнолог Партії регіонів Пол Манафорт і його фірми за десятиліття могли отримати від 80 до 100 мільйонів доларів від прокремлівських українських і російських клієнтів.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Манафорт таємно працював на російського мільярдера Олега Дерипаску, просуваючи інтереси Володимира Путіна. Він пропонував протидіяти антиросійській опозиції в пострадянських країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-