Elle з інтерв'ю дружини Макрона побив рекорд продажів

Elle з інтерв'ю дружини Макрона побив рекорд продажів

Укрінформ
Номер французького журналу Elle з інтерв'ю Бріжит Макрон побив десятирічний рекорд продажів. Загалом продали 530 тисяч екземплярів журналу.

Про це повідомляє RFI з посиланням на Le Journal du Dimanche (JDD).

"Номер з портретом дружини французького президента на обкладинці вийшов 18 серпня. За 10 днів було продано 530 тисяч його екземплярів (з них - 250 тисяч купили у кіосках і ще 100 тисяч в електронній версії). Цей номер Elle вирішили залишити у продажу до понеділка", - йдеться у повідомленні.

За даними JDD, у соціальних мережах це інтерв'ю побачили або відреагували на нього 30 мільйонів разів. Інтерв'ю дружини президента Франції зацікавило пресу в США та Німеччині.

"Ще під час передвиборної кампанії відчувався особливий інтерес до цієї нетипової пари і до майбутньої "першої леді", у якої свій характер, яка вибивається з прийнятих схем поведінки. Крім того, Бріжит Макрон раніше публічно не висловлювалася - ні у ході кампанії, ні після неї", - розповідає в інтерв'ю RFI співавтор книги "Сім'я Макрон" (Les Macron) Кандіс Нєдєлєк.

Читайте також: Рейтинг Макрона за місяць знизився на 14%

Як відзначається, дружина французького президента пояснила в інтерв'ю Elle свою роль "першої леді". Вона запевнила, що її діяльність не оплачуватиметься, а її статус буде визначений спеціальною хартією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-