У Чечні зник відомий співак

У Чечні зник відомий співак

Укрінформ
Родичі чеченського співака Зелімхана Бакаєва заявляють про його зникнення під час перебування у столиці російського регіону Чечні, Грозному.

Один із родичів Бакаєва повідомив "Радіо Свобода", що співак, який живе у Москві, прибув до Грозного раніше в серпні на весілля сестри.

За словами члена родини, який попросив не називати його ім’я, ніхто не мав зв’язку з Бакаєвим, відколи він залишив помешкання родичів у Грозному 8 серпня.

Читайте також: У Кремлі прокоментували слова Кадирова про можливість Росії знищити світ

Поліція не дала рідним ніякої інформації про місце перебування Бакаєва, а влада Чечні не робила ніяких заяв із цього приводу.

В «Інстраграмі» Бакаєва остання фотографія з’явилася 15 серпня, проте, за словами його друга, цей обліковий запис не належить співакові.

Як розповіли Дощу двоє друзів співака на умовах анонімності, місцеві жителі повідомили їм про те, що Бакаєва 8 серпня схопили люди у військовій формі в центрі Грозного. В Управлінні МВС Росії по Грозному сказали, що «перший раз про це чують» і заяв про зникнення чоловіка на ім'я Зелім Бакаєв до них не надходило.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-