У лікарні в Індії

У лікарні в Індії "від нестачі кисню" загинули 60 дітей

Укрінформ
Щонайменше 60 дітей померли в лікарні на півночі Індії, повідомляє місцева влада. Запаси повітря в апаратах штучного дихання начебто не поповнювали через несплату рахунків.

Про це повідомляє ВВС.

Влада штату Уттар-Прадеш визнала, що постачання повітря в апарати перервали, проте заявляє, що смерті настали з інших причин.

Більшість жертв були новонародженим або хворими на енцефаліт.

Всі ці смерті сталися протягом п'яти днів в лікарні Баба Рагхав Дас в районі Горакхпура. Тридцять з них - у період між четвергом і п'ятницею, заявили в лікарні.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що в лікарні почалася паніка, родичі дітей допомагали співробітникам підтримувати штучне дихання вручну.

Представник муніципалітету Аніл Кумар визнав, що "проблема з оплатою" постачальнику мала місце, але сказав, що смерті могли бути природними, оскільки багато пацієнтів перебували у важкому стані.

Міністр охорони здоров'я штату Сідхартх Натх Сінгх також заперечив, що масову смерть спричинив брак кисню. Протягом останніх трьох років у лікарні щоденно реєструється від 19 до 22 смертей, сказав він. Він не уточнив, чи мова йде тільки про дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-