Екс-президенту Румунії пропонують очолити молдавську партію

Екс-президенту Румунії пропонують очолити молдавську партію

Укрінформ
Колишній президент Румунії Траян Бесеску зможе взяти участь у парламентських виборах у Молдові у 2018 році й очолити одну з молдавських партій, якщо донині йому вдасться повернути собі  громадянство Молдови.

Про це заявив лідер партії "Національна єдність", екс-міністр оборони Молдови Анатол Шалару, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

"Якщо до парламентських виборів 2018 року Траяну Бесеску вдасться повернути собі громадянство Молдови, то він візьме участь у виборах і очолить партію "Національна єдність". Сподіваюся, що виборчу кампанію проведемо разом", - повідомив Шалару.

Він зазначив при цьому, що судовий процес, у рамках якого розглядається справа про анулювання указу президента Молдови про позбавлення Бесеску молдавського громадянства, свідомо затягується для того, щоб екс-президент не зміг брати участь у виборах.

Читайте також: Доньку екс-президента Румунії судитимуть

Раніше президент Молдови Ігор Додон підписав указ про позбавлення Траяна Бесеску молдавського громадянства. Адвокати екс-президента Румунії опротестували рішення у суді, проте остаточний вердикт у цій справі ще не винесено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-