Навальному на рік продовжили випробувальний термін

Навальному на рік продовжили випробувальний термін

Укрінформ
Російському опозиційному політику Олексію Навальному випробувальний термін продовжили на рік.

Про це повідомила прес-секретар політика Кіра Ярмиш в Тwitter.

"Суд продовжив випробувальний термін Навальному на один рік", - написала вона.

Як пише Медуза, таке рішення прийняв Симоновський суд.

Термін був продовжений за вироком у справі про розкрадання коштів «Ів Роше» у грудні 2014 року. Тоді Навальному дали 3,5 роки умовно і п'ять років випробувального терміну.

Таким чином, політик буде знаходитись на випробувальному терміні до 30 грудня 2020 року. Якщо в цей період Навальний здійснить правопорушення, його можуть відправити відбувати покарання в колонію.

Про продовження випробувального терміну клопотала Федеральна служба виконання покарань, яка зазначила, що Навальний притягувався до адміністративної відповідальності за порушення на масових акціях.

Останнє рішення про притягнення Навального до адміністративної відповідальності було винесено тим же Симоновским судом напередодні, 3 серпня. Йому призначили штраф 300 тисяч рублів за організацію «прихованої форми публічного заходу».

Читайте також: "Он вам не Димон": фонд однокурсника Медведєва хоче “відмити” ім'я через суд

У справі «Ів Роше» Олексія Навального і його брата Олега засудили за шахрайство та легалізацію грошових коштів, так як вони нібито виконували послуги за завищеними цінами. Олега Навального засудили до 3,5 року колонії загального режиму, він повинен вийти на свободу в 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-