У Москві п'яний ВДВшник розбив обличчя журналісту в прямому ефірі

У Москві п'яний ВДВшник розбив обличчя журналісту в прямому ефірі

Відео
Укрінформ
У Москві нетверезий чоловік, який погрожував захопити Україну, вдарив кореспондента російського каналу "НТВ", який вів прямий репортаж зі святкування Дня ВДВ.

Відео інциденту, що транслювався в прямому ефірі, опубліковали в мережі.

Журналіст телеканалу, відомого своїми пропагандистськими сюжетами про Україну, вів репортаж з парку Горького в Москві, де десантники святкували День ВДВ. Під час прямої трансляції з парку до нього підійшов чоловік явно напідпитку, який нецензурно висловлювався і кричав, що Росія захопить Україну. Коли кореспондент у ввічливій формі попросив його помовчати, той сильно вдарив його по обличчю, додавши, що з ним не можна так розмовляти.

Після цього репортаж обірвався. Ведуча в студії сказала: "У нас якісь проблеми" - і висловила сподівання, що з журналістом все добре.

Читайте також: На росТБ - черговий скандал: побили польського журналіста

Слід зазначити, що агресивний чоловік був одягнутий у футболку з логотипом громадської організації "Оплот", яка, як відомо, забезпечувала спочатку силову підтримку "Антимайдану" на Донбасі, а потім переросла в "батальйон "Оплот" під командуванням нинішнього ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-