Московський суд заарештував майно вбитого екс-депутата Вороненкова

Московський суд заарештував майно вбитого екс-депутата Вороненкова

Укрінформ
Басманний суд Москви наклав забезпечувальний арешт на майно вбитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це ТАСС повідомив його адвокат Андрій Грівцов.

"Басманний суд Москви наклав арешт на майно Вороненкова. У постанові йдеться про гаражний бокс, машиномісце і великіу кількість коштовностей і чоловічих годинників, вилучені при виїмці з сейфової скриньки його дружини Максакової", - сказав захисник.

Адвокат заявив про готовність Максакової домогтися визнання невинності Вороненкова в суді. Адвокат також заявив, що оскаржить це рішення в Мосміськсуді.

Читайте також: Вбивство Вороненкова: суд залишив під вартою підозрюваного у співучасті

"Ми тільки сьогодні про це дізналися і оскаржимо це рішення найближчим часом, подавши відповідне клопотання, оскільки арешт накладається для забезпечення виконання вироку, а в даному випадку вирок відносно мертвої людини винести не можна", - пояснив захисник.

Грівцов додав, що сім'я Вороненкова не заперечує проти закінчення кримінального переслідування у зв'язку зі смертю екс-депутата.

"Максакова, діти і мама Дениса не заперечують про припинення [кримінального переслідування] через його смерть, і за законом справа повинно було припинено", - підкреслив юрист.

Екс-депутат Держдуми був убитий у Києві 23 березня. Вороненков у супроводі охорони виходив з будівлі готелю, коли до нього підійшов невідомий і кілька разів вистрілив у нього з пістолета. Потім сталася перестрілка між вбивцею і охоронцем екс-депутата, в результаті чого вони отримали поранення і були госпіталізовані. Пізніше вбивця помер у лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-