У Меркель прокоментували

У Меркель прокоментували "таємну" зустріч Путіна і Трампа в Гамбурзі

Укрінформ
Господарі саміту G20 у Гамбурзі не бачать нічого незвичайного у спілкуванні за вечерею двох його учасників - президентів США Дональда Трампа і РФ Володимира Путіна.

Про це сказав у середу офіційний представник федерального уряду Штеффен Зайберт, повідомляє кореспондент Укрінформу в Німеччині.

"Сенс зустрічей G20 і полягає, за своєю суттю, в тому, що паралельно з робочими засіданнями існує можливість провести численні неформальні контакти, переговори. Це також і сенс спільної вечері", - сказав представник Меркель.

 Він зазначив, що вечеря в Ельбській філармонії стала "жвавим обміном багатьох з багатьма". Зайберт додав, що канцлер ФРН Ангела Меркель "у будь-якому випадку зовсім не була здивована чи збентежена". Що стосується змісту таких двосторонніх спілкувань, він порадив звертатися до прес-представників відповідних сторін, а не господарів саміту.

Читайте також: Білий дім прояснив, звідки взялася "таємна зустріч" Трампа і Путіна

Як раніше повідомляли ЗМІ, Трамп і Путін, крім зустрічі на саміті G20 у Гамбурзі, яку оголосили першою, ознайомчою зустріччю, мали ще одну можливість для обговорень, про що раніше не повідомляла жодна сторона.

Сам Трамп назвав історію про секретну зустріч з Путіним "фейковою", підкресливши, що на вечерю всі лідери G20, і дружини, були запрошені канцлером Німеччини.

У Білому домі заявили, що на полях саміту G20 у Гамбурзі не було жодної іншої зустрічі між президентами США і Росії Дональдом Трампом і Володимиром Путіним, а відбулася лише "коротка бесіда".

Фото: kremlin.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-