В Єрусалимі поліція поранила імама

В Єрусалимі поліція поранила імама

Укрінформ
Імам шейх Ікріма Сабрі був поранений пластиковою кулею у ході розгону групи вірян після завершення вечірнього намазу.

Про це повідомляє Anadolu.

"Шейх Ікріма Сабрі отримав поранення пластиковою кулею у ході розгону групи вірян після завершення вечірнього намазу в мечеті Аль-Акса.

Мусульмани протестували проти встановлення електронних металодетекторів біля входу до святині Ісламу", - йдеться у повідомленні.

У палестинському Червоному півмісяці повідомили агентству, що Шейх Сабрі доставлений до лікарні Аль-Макасід в окупованому Східному Єрусалимі. Про його стан нічого не повідомляється.

У ході зіткнення біля входу до мечеті Аль-Акса поранено велику кількість палестинців, частина з яких знаходиться у важкому стані.

Раніше влада Ізраїлю заявила, що біля воріт Аль-Акси будуть встановлені детектори металу і рентгенівське устаткування для огляду (X-ray), а на території навколо мечеті - камери відеоспостереження.

Співробітники поліції Ізраїлю 14 липня застрелили трьох палестинців біля однієї зі святинь ісламу - мечеті Аль-Акса в Єрусалимі. За версією ізраїльської сторони, озброєні палестинці відкрили вогонь по співробітниках сил правопорядку.

Читайте також: Ізраїль пояснив, чому він проти оголошеного перемир'я в Сирії - ЗМІ

У поліції Ізраїлю повідомили, що у ході операції по ліквідації нападників були важко поранені два ізраїльтяни. Поряд з убитими палестинцями виявлено дві напівавтоматичні рушниці та пістолет.

Фото: Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-