Принц Вільям з родиною прилетів до Польщі з візитом “поваги і дружби”

Принц Вільям з родиною прилетів до Польщі з візитом “поваги і дружби”

Фото
Укрінформ
Нащадок британської королівської родини принц Вільям з принцесою Кетрін та та двома дітьми - 4-річним принцом Джорджем та 2-річною принцесою Шарлоттою прибули в понеділок до Варшави.

Про це повідомляє tvn24.

З аеропорту принц Вільям переїхав до президентського палацу, де їх зустріло президентське подружжя Анджея та Агати Дуди.

Як повідомила у Тwitter канцелярія президента РП, президентський палац “Бельведер”, де зупиниться на час візиту до Польщі принц Вільям із сім’єю, готовий до прийому гостей.

Раніше у канцелярії президента РП наголошувалося, що це буде візит “поваги і дружби” і не матиме політичного характеру.

Після зустрічі нащадків королівської сім’ї з президентським подружжям Анджея та Агати Дуди планується їх коротка прогулянка до пам'ятника Адаму Міцкевичу біля президентського палацу. Згодом принц Вільям з дружиною відвідає музей Варшавського повстання, а також зустрінеться з підприємцями в рамках польсько-британського бізнес-заходу "Warsaw-London bridge" з розвитку стартапів. Ввечері у палаці "Королівські Лазєнки" на честь британської королеви Єлизавети II принц Вільям організує офіційний прийом за участю президента РП, де він виголосить офіційну промову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-