У Тбілісі протестують проти перенесення

У Тбілісі протестують проти перенесення "кордону" Південної Осетії

Укрінформ
У Тбілісі від будівлі адміністрації уряду Грузії у напрямку Міністерства закордонних справ проходить акція-перформенс "партії "Нова Грузія".

Про це повідомляє Грузія Online.

"Члени "Нової Грузії" виступають проти повзучої окупації. Вони символічно принесли 400-метровий мотузок, який учасники акції протягнуть від адміністрації уряду до Міністерства закордонних справ", - йдеться в повідомленні.

Як відзначив лідер "Нової Грузії" Георгій Вашадзе, від адміністрації уряду до МЗС саме 400 метрів.

"Ці два відомства відповідальні зробити все для припинення у Грузії повзучої окупації. До розрізання Грузії посередині залишилися ці 400 метрів", - заявив Вашадзе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військові встановили ще один зелений банер із зазначенням так званого кордону на околиці грузинських сіл - Бершуєти і Собісі, там, де розташовані земельні ділянки місцевих жителів, пересунувши його від старої позначки так званого кордону далі ще на приблизно 500 м.

МЗС Грузії засудив незаконне встановлення так званого прикордонного знака в районі села Бершуєти Горійського району, внаслідок чого сільськогосподарські землі кількох місцевих фермерів опинилися по той бік лінії окупації.

Читайте також: У Грузії протестують проти російської окупації

У свою чергу, центральна влада Грузії обіцяє використати всі можливі важелі для того, щоб ця дія Росії не залишилася без належної міжнародної оцінки і реакції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-