В США 19-річна дівчина двічі за один тиждень виграла в лотерею

В США 19-річна дівчина двічі за один тиждень виграла в лотерею

Укрінформ
Перший приз – понад пів мільйони доларів, інший – $100 тис. виграла 19-річна жителька Каліфорнії, купивши два квитки різних лотерей на різних автозаправках впродовж одного тижня.

Про це повідомив у понеділок американський телеканал новин ABC News.

"19-річна Роза Домінгес придбала виграшні квитки у двох різних місцях в Каліфорнії протягом одного тижня", - зазначається в публікації.

Читайте також: У Армії США виявили шпигуна ІДІЛ

Перший квиток лотереї Power 5's Scratcher дівчина купила за п'ять доларів під час зупинки на автозаправці в містечку Пасо Роблес, коли вона їхала додому зі штату Аризона.

За даними Каліфорнійської лотереї, Домінгес виграла головний приз у розмірі $555,555 доларів США. "Я так нервувала, що просто хотіла плакати", - поділилася вона враженнями з організаторами лотереї.

Читайте також: Заборона грального бізнесу: а віз і нині там

Після виграшу на понад пів мільйони, дівчина знову спробувала вдачу та придбала п'ятидоларовий квиток у пункті продажу лотерей Lucky Fortune Scratcher на заправці в окрузі Монтерей. Він приніс їй ще 100,000 доларів.

Тепер щасливу переможницю очікують два виграші на суму понад 655 тис. доларів. У розмові з організаторами лотереї дівчина повідомила про своє перше бажання – купити новий автомобіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-