Трамп тиснув на Путіна щодо втручання в американські вибори - Тіллерсон

Трамп тиснув на Путіна щодо втручання в американські вибори - Тіллерсон

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп розпочав зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним, порушивши питання щодо втручання росіян у президентські вибори в США минулого року.

Про це заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон під час зустрічі з журналістами у форматі "без камер" після переговорів двох лідерів, повідомиляє Reuters.

"Вони мали досить обгрунтований і тривалий обмін думками на цю тему, - зазначив Тіллерсон. - Президент (Трамп – ред.) неодноразово тиснув на президента Путіна щодо участі Росії. Президент Путін спростував такого роду втручання".

Як повідомляв Укрінформ, зустріч двох лідерів відбулася в п'ятницю в кулуарах саміту G20 у німецькому Гамбурзі. Замість запланованих 30-40 хвилин сторони спілкувалися понад дві години. На переговорах були також присутні Рекс Тіллерсон і Сергій Лавров.

Читайте також: Трамп і Путін говорили понад дві години – Держдеп

Відомо також із повідомлень ЗМІ, що лідери США й Росії під час зустрічі домовились з неділі ввести режим припинення вогню на південному заході Сирії.

Перед зустріччю в Гамбурзі також наголошувалось, що президенти мали обговорити, в тому числі, українське питання. Натомість більш повна офіційна інформація про результати переговорів поки не надійшла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-