Поляків кличуть на промову Трампа у Варшаві

Поляків кличуть на промову Трампа у Варшаві

Укрінформ
Американське посольство у Варшаві запрошує жителів та гостей міста послухати промову президента США Дональда Трампа, яку він виголосить на площі Красінських у центрі польської столиці 6 липня.

Про це йдеться у повідомленні посольства США в РП.

“Посольство США запрошує усіх на виняткову подію: промову президента Дональда Трампа біля пам'ятника Варшавського повстання на площі Красінських у Варшаві 6 липня 2017 року о 13-й годині (14-й годині за київським часом)”,- йдеться у повідомленні посольства.

Зазначається, що перша публічна промова президента Трампа в Європі буде “історичною подією”, в якій візьмуть участь, зокрема, президент та прем'єр-міністр Польщі Анджей Дуда і Беата Шидло, а також лідери 11-ти європейських країн, які беруть участь у саміті “Трьох морів” у Варшаві.

Інформується, що для тих, хто захоче послухати промову Трампа, буде підготовлено місця на спеціально збудованих трибунах, а навколо площі буде встановлено великі телемонітори. 

Пропуск через ворота для тих, хто захоче побачити промову Трампа зблизька, буде відчинено з 11 до 13 години за київським часом.

Читайте також: Під час візиту Трампа Польща "перекриє" небо

Посольство також опублікувало детальний перелік речей та предметів, які заборонено вносити із собою на площу, де виступатиме Трамп. 

Як інформувало агентство, 5 липня глава Білого дому прибуває до Варшави, де наступного дня зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, виголосить промову у центрі міста, а також проведе переговори з лідерами 12-ти країн — учасниками варшавського саміту “Трьох морів”. Після цього, 7-8 липня він перебуватиме на саміті G20 у Гамбурзі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-