Авіакатастрофа в Каліфорнії: літак при падінні зачепив автостраду

Авіакатастрофа в Каліфорнії: літак при падінні зачепив автостраду

Відео
Укрінформ
Легкий двомоторний літак зазнав авіакатастрофи в п'ятницю в штаті Каліфорнія біля містечка Санта Ана, неподалік від Лос-Анджелеса.

Попри пожежу, що виникла внаслідок падіння, люди не загинули, повідомив телеканал ABC News 7.

"Двоє людей отримали поранення внаслідок катастрофи невеликого літака у п'ятницю на автомагістралі 405 поблизу аеропорту Джона Уейн в Оранж Каунті", - йдеться в публікації.

За офіційними повідомленнями, інцидент стався близько 9:30 ранку за місцевим часом з двомоторним літаком Cessna 310. Як зазначили у Федеральному агентстві повітряного транспорту, у момент аварії на борту перебували чоловік і жінка. Вони отримали травми та були відправлені гелікоптером до лікарні.

Читайте також: Катастрофа літака в Аризоні: двоє людей загинуло

Під час падіння літак зачепив один автомобіль, який в той момент проїжджав автострадою. При цьому повідомляється, що на землі ніхто не був поранений, а пошкодження транспортного засобу біли мінімальними.

Момент авіакатастрофи був знятий очевидцем на камеру смартфону. Він розповів, що помітив, як літак почав втрачати контроль у повітрі та увімкнув відеозапис на своєму телефоні. На кадрах видно, що під час падіння літака стався вибух та виникла пожежа.

За повідомленням аеропорту в Санта-Ана, літак упав неподалік від злітно-посадкової смуги. Аеропорт тимчасово припинив приймати авіарейси. Автомагістраль 405 також перекрита у двох напрямах. На місці інциденту працюють слідчі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-