В США камера автобусу зняла криваву перестрілку чоловіка з поліцією

В США камера автобусу зняла криваву перестрілку чоловіка з поліцією

Відео
Укрінформ
Чоловік після озброєного пограбування намагався втекти від поліції автобусом в американському місті Балтімор, відстрілюючись із двох пістолетів, однак був убитий при спробі втечі.

Сцену злочину зняла камера міського автобусу, відеозапис з якої потрапив на американські телеканали.

На відеозапису видно, що чоловік, якого ідентифікували як Блейн Роберт Ерб, сів у громадський автобус, який потім зупинили двоє офіцерів поліції. За інформацією правоохоронців, він підозрювався у збройному пограбуванні в супермаркеті неподалік, яке трапилось за кілька хвилин до цього.

Коли поліцейські почали спілкуватися з Ербом, він витягнув пістолет і розпочав стрільбу. Пасажири вибігли з автобусу, після чого Ерб став у відкритих дверях та почав стріляти з двох пістолетів у різних напрямах. Зрозумівши, що він знаходиться у пастці, чоловік вистрибнув з автобусу та намагався втекти. У цей час поліцейські відкрили по ньому вогонь. Внаслідок стрілянини нападник загинув, ще один офіцер отримав два вогнепальних поранення.

Інцидент стався на початку місяця, однак кадри, зняті як камерами автобусу, так і натільними камерами поліцейських та іншими відеопристроями, потрапили у ЗМІ лише сьогодні.

За інформацією телеканалу CNN, прокуратура Балтімора визнала дії поліції правомірними. Поранений офіцер до цього часу вже виписаний з лікарні та почувається добре.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-