Invictus Games-2018: принц Гаррі дав старт підготовці у Сіднеї

Invictus Games-2018: принц Гаррі дав старт підготовці у Сіднеї

Фото
Укрінформ
Засновник «Ігор нескорених» британський принц Гаррі очолив урочисту церемонію відкриття підготовки до проведення ігор військових паралімпійців, що у 2018 році пройдуть в австралійському Сіднеї.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ігри нескорених» приходять до Австралії – країни, де всі ходять вниз головою. Незабаром Сідней стане хранителем духу «Ігор нескорених», за допомогою яких сотні чоловіків і жінок мотивують себе до відновлення після фізичних та психологічних травм», - сказав принц Гаррі, виступаючи у Сіднеї.

Участь в урочистостях, які ознаменували 500 днів до початку Ігор (пройдуть у жовтні 2018 року), окрім британського принца взяли керівники Австралійської держави, представники посольств країн-учасниць майбутніх змагань, включаючи Україну, ветерани Австралійських сил оборони.

«Посольство та українська громада Австралії з трепетом та гордістю чекатимуть приїзду українських ветеранів АТО до австралійського Сіднея у наступному році. Це чудова нагода не лише підтримати наших ветеранів, але й привернути увагу світу до боротьби українців за свою державу», - повідомили у посольстві України в Австралії.

Перебуваючи в Австралії, принц Гаррі відвідав центри підготовки ветеранів до наступних ігор та разом з прем'єр-міністром Малкольмом Тернбуллом пообіцяв, що країна ніколи не забуде своїх героїв.

Фото: @WeAreInvictus

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-