У Трампа передумали створювати

У Трампа передумали створювати "центр реагування" на компромат ЗМІ

Укрінформ
Попри заявлені раніше наміри адміністрації Білого дому створити так званий "центр реагування" на оприлюднення в ЗМІ компрометуючої інформації щодо оточення Трампа, команда президента вирішила відмовитись від цієї ідеї.

Про це повідомив у вівторок американський телеканал NBC News із посиланням одразу на кілька джерел.

"Попередні розмови про "центр реагування" зійшли нанівець", - зауважив телеканалу один із представників нинішньої команди Білого дому.

Інше джерело в адміністрації взагалі висловило категоричну оцінку: "Немає ніякого "центру реагування". Взагалі".

За попередніми даними, ідея щодо створення подібного центру в Білому домі не отримала одностайної підтримки в команді президента. Натомість, деякі заходи все ж були застосовані.

Зокрема, йдеться про залучення до відповідей на запитання ЗМІ щодо витоків персонального адвоката Дональда Трампа Марка Касовіца. У цьому зв'язку повідомляється, що під його керівництвом працює ціла "команда юристів", які не входять до штату адміністрації.

Наступною подією, на яку мають відреагувати в команді Трампа, можуть стати слухання екс-директора ФБР Джеймса Комі, заплановані на четвер. Як очікується, Комі доведеться підтвердити або спростувати в розвідувальному комітеті Сенату США інформацію про те, що президент Дональд Трамп просив припинити слідство проти Майкла Флінна. Крім того, Комі має також прояснити багато запитань щодо розслідування втручання РФ у президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-