У США з'ясували, хто

У США з'ясували, хто "зливав" секретну інформацію в ЗМІ

Укрінформ
Американські правоохоронні органи затримали й висунули звинувачення 25-річній працівниці федеральної установи, яка надіслала в американські ЗМІ секретну доповідь про втручання росіян у президентські вибори в Сполучених Штатах.

Про це повідомив в ніч на вівторок американський центральний телеканал CNN.

"Міністерство юстиції в понеділок оголосило звинувачення проти федерального підрядника з допуском високого ступеня секретності, яка нібито спричинила витік секретної інформації в онлайн-медіа", - зазначається в повідомленні.

Правоохоронні органи звинувачують 25-річну Реаліті Віннер з корпорації Pluribus International, штат Джорджія в тому, що вона "вилучила секретні матеріали з урядового об'єкту та відправила їх у ЗМІ".

За інформацією джерел, йдеться про доповідь АНБ щодо організації Головним розвідувальним управлінням ГШ Росії хакерських атак на виборчі дільниці перед голосуванням на президентських виборах в США. Документ містить детальну інформацію з доказами щодо втручання росіян у американські вибори.

Першим доповідь оприлюднив американський ресурс The Intercept, автентичність якого була потім підтверджена іншими джерелами. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-