Стрілянина у штаті Флорида: шоста жертва померла в лікарні

Стрілянина у штаті Флорида: шоста жертва померла в лікарні

Укрінформ
Кількість жертв від стрілянини в офісному центрі в місті Орландо, штат Флорида, збільшилася до шести осіб: ще одна людина загинула від отриманих поранень у лікарні.

Про це заявив під час спеціальної прес-конференції в понеділок шериф округу Джеррі Демінгс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу

"Як тільки (поліцейські – ред.) прибули на місце події, вони виявили багато людей, які мали вогнепальні поранення. Троє чоловіків і одна жінка були знайдені мертвими на місці стрілянини, ще одна людина померла від ран у регіональному медичному центрі Орландо", - зауважив шериф.

Він повідомив, що інцидент стався в понеділок, близько 8:30 ранку. Поліція одразу відреагувала на телефонне повідомлення про стрілянину в офісному центрі. За його словами, під час стрілянини на місці інциденту були ще семеро інших людей, яким вдалося зберегти своє життя.

Нападником виявився 45-річний чоловік, який раніше працював у цьому офісі та був звільнений у квітні. Демінгс також повідомив, що злочинець вчинив акт самогубства. "Він (нападник – ред.) сьогодні вранці розстріляв п'ятьох невинних людей, після чого вистрілив з рушниці в себе", - зазначив він.

Демінгс водночас підкреслив, що поліція не має жодних ознак причетності злочинця до терористичної організації.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок вранці в офісній будівлі в районі американського міста Орландо сталася стрілянина. Спочатку повідомлялося про п'ятьох загиблих.

Нагадаємо, майже рік тому Орландо стало місцем жахливої терористичної атаки, яку назвали найкривавішою у США після 11 вересня 2001 року. 12 червня 2016 року озброєний гвинтівкою і пістолетом нападник убив у нічному клубі Pulse 49 осіб, ще 53 людини отримали поранення. Через кілька годин він був ліквідований правоохоронними органами. Американська влада класифікувала напад як терористичний акт. Угруповання ІДІЛ тоді взяло на себе відповідальність за напад, заявивши, що нападник був їхнім бійцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-