Ураган у Москві: шестеро загиблих, 40 поранених, Медведєву завалило ворота

Ураган у Москві: шестеро загиблих, 40 поранених, Медведєву завалило ворота

Фото, відео
Укрінформ
Жертвами урагану, що налетів на Москву, стали шестеро людей, 40 осіб отримали поранення.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело.

"В результаті негоди один чоловік загинув на Кіровоградській вулиці, один на площі Джавахарлала Неру, ще один на Андріївській набережній. Крім того, джерело повідомило про двох загиблих на вулиці Кедрова і ще в одному районі станції метро "Університет", - зазначається в публікації.

У свою чергу мер Москви Сергій Собянін повідомив, що через ураган постраждали понад 40 осіб. Він також підтвердив інформацію про загиблих, не уточнивши їх число.

Раніше джерело повідомило "Інтерфаксу", що дві людини опинилися заблоковані в альтанці на південно-заході Москви. "Від сильного вітру дерево впало на альтанку на Андріївській набережній. В альтанці, за попередньою інформацією перебували дві людини", - сказав співрозмовник агентства. Джерело не уточнило, в якому стані були люди в альтанці.

Крім того, ще один чоловік отримав травму у результаті падіння дерева в Дмитрівському районі Підмосков'я.

На Зубовському бульварі біля музею Москви частина огорожі впала на припаркований поруч автомобіль. Також через повалені дерева ускладнено рух аероекспресу до аеропорту Внуково і збільшені інтервали руху на Філевській лінії метрополітену.

Повалені дерева заблокували виїзд з підмосковній резиденції прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

У МНС РФ зазначили, що через вітер можливі пошкодження ліній електропередач, частковий повал дерев, пошкодження широкоформатних і слабо укріплених рекламних конструкцій, що призводить до затору на дорогах.

Через опади "місцями можливе погіршення видимості, ускладнення руху транспорту, створення на дорогах заторів та аварійних ситуацій, а так само збільшення кількості ДТП, на аварійно-небезпечних ділянках", додали в МНС РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-