За терактом у Манчестері може стояти 22-річний британець

За терактом у Манчестері може стояти 22-річний британець

Укрінформ
Британська поліція підозрює у скоєнні теракту на концерті в Манчестері 22-річного британського громадянина Салмана Абеді.

Про це заявив начальник поліції Манчестера Ієн Хопкінс, повідомляє Бі-Бі-Сі.

За словами Хопкінса, поліція поки не може точно стверджувати, що терористом-смертником був саме Абеді, бо ідентифікація тіла ще не завершена.

"Наш пріоритет - це продовжувати розслідування і визначити, чи дійсно він діяв поодинці або в складі широкої мережі", - сказав Хопкінс.

Про самого Абеді відомо, що він народився у Манчестері і має принаймні трьох братів і сестер: старший брат народився в Лондоні, а молодші брат і сестра - в Манчестері. Родина Абеді походить із Лівії.

Нагадаємо: в результаті теракту в Манчестері загинули 22 людини, ще 59 отримали поранення. За останніми даними, постраждали 12 дітей у віці до 16 років. Деяких людей, які відвідували концерт, досі шукають. Оголошення про їхнє зникнення поширюються у соцмережах.

Вибух бомби стався під час концерту американської виконавиці Аріани Гранде, прихильниками якої є велика кількість молоді. На арені, яка вміщає 21 тисячу людей, було багато дітей та підлітків.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за теракт у Манчестері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-