На автомобільному аукціоні у США джип врізався у натовп, є жертви

На автомобільному аукціоні у США джип врізався у натовп, є жертви

Фото, відео
Укрінформ
Поліція штату Массачусетс повідомила про інцидент у середу із загибеллю кількох людей на автомобільному аукціоні в місті Біллеріка, розташованого в 30 кілометрах від Бостона, де джип врізався у натовп людей, спричинивши багато жертв.

Про це йдеться в офіційному повідомленні поліції штату, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Попереднє розслідування на місці автокатастрофи, що сталася на автомобільному аукціоні Ліннвей в місті Біллеріка свідчить, що серед великої кількості постраждалих є жертви", - йдеться в заяві.

При цьому в поліцій підкреслюють, що станом на зараз поки "немає доказів або інформації", яка вказувала би на те, що інцидент був терористичним актом. "Всі дані та інформація наразі вказують на випадкові причини", - зазначається в оприлюдненому документі.

Правоохоронці поки утримуються від більш детальних коментарів. Зазначається лише, що розслідування триває.

Тим часом, американські ЗМІ уточнюють, що інцидент стався близько 10:30 ранку за місцевим часом. Про точну кількість жертв поки немає офіційних даних. За інформацією свідків, автомобіль розігнався прямо на майданчику аукціону, збив багато людей та врізався в бетонну стіну. Деякі зі присутніх помітили, що в момент інциденту за кермом був літній чоловік.

Із зображень, яке дають новинні телеканали з гелікоптерів, видно, що автомобіль укритий уламками бетону. На місці інциденту перебувають кілька машин швидкої допомоги.

Фото: Rick Menard / wcvb.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-