Трамп назвав важким рішення про авіаудар у Сирії: Це не так, як купити нерухомість

Трамп назвав важким рішення про авіаудар у Сирії: Це не так, як купити нерухомість

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає одним із найважчих рішень за час своїх перших місяців на президентській посаді віддати наказ про ракетний удар по авіабазі сирійських сил, звідки була розпочата хімічна атака Асада проти цивільних.

Про це він розповів у інтерв'ю телеканалу CBS, опублікованому в понеділок. 

"Найголовніше, знаєте, прийняти рішення. Наприклад, коли я приймав рішення запустити по Сирії 59 ракет "Томагавк". Неймовірні технології. У нас є неймовірний талант. Але це важкі рішення. Вони не такі, як купити нерухомість", - сказав американський президент.

У відповідь на запитання ведучого, чому для нього було складно зробити цей крок, Трамп відповів: "Тому що це людські життя".

Глава Білого дому зауважив, що випущені ракети можуть влучити також по селищу чи місту, "і на вашій совісті буде ще одна трагедія". Він порівняв такі рішення з убивством людей, причому зазначив, що їх доводиться приймати президентові особисто, нема кому зателефонувати. "Я ненавиджу це, але ці речі потрібно робити", - зазначив Трамп

Як повідомляв Укрінформ, два есмінці ВМС США в ніч на 7 квітня випустили 59 крилатих ракет "Томагавк" по аеродрому Шейрат на заході Сирії. За кілька днів, 4 квітня, з цього аеродрому були відправлені літаки, які застосували бомби із забороненим міжнародною конвенцією бойовим газом "зарин" проти мирного населення в сирійській провінції Ідліб. Остаточне рішення про удар приймав особисто президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-