Негода у Молдові: знеструмлено понад двісті населених пунктів

Негода у Молдові: знеструмлено понад двісті населених пунктів

Укрінформ
Понад двісті населених пунктів у 17 районах Республіки Молдова залишилися без електроенергії через снігопад та шквальний вітер, що охопили країну.

Таку інформацію оприлюднили у Департаменті з надзвичайних ситуацій і цивільного захисту, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

"Через негоду в 17-ти районах країни знеструмлено 235 населених пунктів. Зареєстровано також близько 300 випадків обвалення дерев, внаслідок чого було пошкоджено десятки автомобілів. Для усунення наслідків негоди працюють понад 30 екіпажів рятувальників, а десятки бригад працівників електромереж в екстреному режимі поновлюють подання електроенергії до знеструмлених господарств", - інформує Департамент.

Прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп розпорядився до 21 квітня підготувати попередній звіт про завдані збитки сільськогосподарським виробникам. На п'ятницю, 21 квітня, прем'єр скликав екстрене засідання уряду.

За даними молдавських метеорологів, оранжевий рівень метеорологічної небезпеки діятиме до 22 квітня, а найближчої доби  очікується пониження температури до 6 градусів нижче нуля.

Фото: crimemoldova.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-