Екс-президент Джордж Буш-старший знову потрапив до шпиталю

Екс-президент Джордж Буш-старший знову потрапив до шпиталю

Укрінформ
Екс-президент США Джордж Буш у своєму 92-річному віці був госпіталізований через пневмонію ще наприкінці минулого тижня. Зараз його здоров'я покращилось.

Про це повідомив у вівторок офіційний представник 41-го президента США Джим Макгрет, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент Джордж Буш-старший у п'ятницю був прийнятий до методистського шпиталю в Х'юстоні для спостереження за станом здоров'я через постійний кашель, який заважав йому мати повноцінний відпочинок", - поінформував речник колишнього глави Білого дому в офіційній заяві.

За його словами, було встановлено, що екс-президент мав легкий випадок пневмонії, яка була вилікувана.

"Зараз президент Буш перебуває в дуже гарному настрої та залишається в шпиталі для подальшого спостереження, поки не відновить своїх сил", - зауважив офіційний представник.

Нагадаємо: востаннє Джорд Буш-старший разом з дружиною потрапляли до шпиталю в січні цього року, через що не змогли взяти участі в церемонії інавгурації президента Дональда Трампа. Однак уже через п'ять днів після завершення лікування 41-й президент був присутній на відкритті матчу Super Bowl у Х'юстоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-