"Кілер із Facebook" застрелився, втікаючи від поліції

Укрінформ
Житель США, який у неділю вбив пенсіонера й виклав відео свого вчинку на Facebook, був виявлений поліцією, однак не захотів здаватися і застрелився. 

Про це повідомляє Associated Press

"Чоловік, який навмання вбив пенсіонера з Клівленда та розмістив відео злочину на Facebook, застрелився у вівторок після того, як поліцейські переслідували його автівку в Пенсильванії під час облави, організованої одразу в кількох штатах, менш ніж через 48 годин після її початку", - зазначається в публікації.

Поліція Пенсильванії відреагувала на повідомлення по телефону щодо виявлення 37-річного Стіва Стівенса на стоянці біля Макдональдса. Після нетривалої погоні він зупинився і, коли офіцери наблизились до автомобіля, вчинив самогубство, повідомили правоохоронці.

Переслідування Стівенса тривало більше доби. Поліція в перші години відстежила його мобільний номер та приблизно уявляла, в якому напрямі рухався злочинець. 

Стівенс працював консультантом з роботи з підлітками та молоддю. Він був оголошений в розшук за звинуваченням у вбивстві за обтяжуючих обставин 74-річного Роберта Годвіна, який у момент інциденту в неділю збирав алюмінієві банки. Стівенс опублікував відео вбивства літнього чоловіка в соціальній мережі. 

Слідчі поінформували, що Годвін був єдиною жертвою, пов'язаною з діями Стівенса всупереч його заявам у Facebook, що він уже вбив більше десятка осіб. Детективи говорили з підозрюваним по мобільному телефону в неділю та намагалися переконати його здатися. У той же день був оголошений розшук підозрюваного з винагородою в розмірі $50 тис. за інформацію, що призведе до його затримання правоохоронцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-