Трамп назвав застосування найбільшої бомби ще однією

Трамп назвав застосування найбільшої бомби ще однією "успішною місією"

Відео
Укрінформ
Президент США Дональд Трамп поставив найвищу оцінку військовим, які застосували найбільш потужний неядерний боєприпас в Афганістані проти осередків ІДІЛ та інших терористичних угруповань.

Про це він заявив у четвер, відповідаючи на запитання репортерів, повідомило американське видання Buisnes Insider.

"Ми маємо неймовірних керівників у збройних силах і неймовірних військових, і ми дуже пишаємося ними. Це була ще одна дуже й дуже успішна місія", - прокоментував Дональд Трамп застосування надпотужної бомби в Афганістані.

Він підкреслив, що Сполучені Штати "мають найкращі збройні сили у світі", і зробили свою роботу як завжди. У цьому зв'язку нинішній президент зауважив, що попередній адміністрації не вдавалося досягти такого успіху. "Якщо ви подивитесь на те, що сталося за останні вісім тижнів, і порівняєте з тим, що, насправді відбувалося до цього, протягом останніх восьми років, ви побачите, що є величезна різниця. Приголомшлива різниця", - наголосив нинішній глава Білого дому.

Водночас Трамп ухилися від запитання про те, хто віддавав наказ на застосування цього виду боєприпасів.

Відповідаючи на запитання, чи може це означати сигнал до я Північної Кореї Трамп відповів: "Я не знаю, чи є це сигналом. Це не має жодного значення – так чи ні. Північна Корея – це проблема. Ця проблема буде розв'язана".

Як повідомляв Укрінформ, збройні сили США в четвер застосували надпотужний боєприпас GBU - 43, відомий як "мати всіх бомб". Бомба має GPS-навігацію і важить майже 9,8 тонни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-