Клінтон закликала Трампа розбомбити аеродроми Асада в Сирії

Клінтон закликала Трампа розбомбити аеродроми Асада в Сирії

Укрінформ
США мають вивести з ладу аеродроми Асада для припинення нальотів його авіцаіі та запобігання повторного застосування забороненої хімічної зброї з повітря.

Про це заявила екс-кандидат у президенти США Гілларі Клінтон під час саміту "Жінки у світі", що відбувся в четвер у Нью-Йорку, повідомив центральний телеканал CNN.

"Асад має військово-повітряні сили, і вони є причиною більшості жертв серед цивільного населення, що ми спостерігаємо протягом багатьох років, і знову бачили в останні кілька днів", - заявила Клінтон.

У цьому зв'язку вона висловила переконання, що США повинні силою змусити Асада припинити бомбардування власного народу.

"Я дійсно вважаю, що нам було слід, і ми повинні зробити це зараз – вивести з ладу його аеродроми і завадити його можливості використовувати їх для того, щоб бомбити невинних людей та застосовувати проти них газ Зарин", - наголосила екс-кандидат у президенти та колишній держсекретар США.

Вона також висловила переконання в необхідності встановити у Сирії зони, заборонені для польотів та проявити більше бажання протистояти режиму Асада.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп розглядає можливість завдання ударів по об'єктах у Сирії, пов'язаних із хімічною зброєю, та обговорює цей варіант з главою Пентагону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-