Прем'єр Болгарії перед виборами звернувся до молоді

Прем'єр Болгарії перед виборами звернувся до молоді

Укрінформ
Звертаючись до болгарської молоді, прем'єр закликав її не вагатися, а піти на вибори, оскільки Болгарія потребує голосів тих, хто сьогодні уособлює прогрес і майбутнє держави.

Про це йдеться у зверненні прем'єр-міністра Болгарії Огняна Герджикова у зв'язку з майбутніми парламентськими виборами, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Голосування – це і право і привілей громадян у демократичних країнах. Кожному з вас належить право обирати тих, хто керуватиме країною. Ми всі брали участь у будівництві нової, демократичної Болгарії, і ми не повинні ставити під сумнів те, що нами було побудовано за всі ці роки», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, позачергові парламентські вибори пройдуть в Болгарії в неділю, 26 березня.

На 240 місць в парламенті країни претендують близько п'яти тисяч кандидатів – представників 13-ти політичних партій, 9-ти коаліцій і 21 ініціативного комітету.

Фаворитами виборчих перегонів, згідно з останніми соціологічними опитуваннями, залишаються партія ГЄРБ (Громадяни за європейський розвиток Болгарії) і Болгарська соціалістична партія. За них готові проголосувати трохи більше 60% виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-