Трамп продовжує звинувачувати Обаму в стеженні за ним попри спростування Конгресу

Трамп продовжує звинувачувати Обаму в стеженні за ним попри спростування Конгресу

Укрінформ
Попри заяви лідерів Конгресу про те, що розслідування в комітетах не підтвердило обвинувачення Дональда Трампа на адресу Барака Обами в прослуховуванні Trump Tower, нинішній президент продовжує вважати свої заяви вірними.

Це зазначив під час брифінгу в четвер речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Він продовжує займати таку позицію", - заявив Спайсер у відповідь на запитання, чи досі президент Трамп вважає, що Барак Обама віддав наказ про стеження за його передвиборчим штабом.

При цьому речник Білого дому вступив у суперечку з представниками кількох ЗМІ, заявивши, що вони неправильно розуміють заяви лідерів Конгресу. За його словами, в Конгресі лише сказали, що станом на зараз у них немає підтверджень прослуховування під час виборів.

"Суть у тому, що президент (Трамп – ред.) сказав напередодні ввечері, що він надасть інформацію, тобто згодом будуть ще додаткові відомості", - зазначив Спайсер. Він також висловив переконання, що під час виборів ЗМІ зробили "тонни повідомлень" про те, що відбувалося тоді.

Як повідомляв Укрінформ, спікер Палати представників США Пол Райан у четвер визнав, що розслідування в кількох комітетах Конгресу США не знайшло доказів на підтвердження обвинуваченням Трампа. З подібною заявою виступило також керівництво Комітету з питань розвідки Сенату Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-